Mobil IPTV

För 5€/mån (3€/mån för Ål inclusive-kunder) kan du beställa till Mobil IPTV. Du går själv enkelt in och köper tjänsten via din IPTV-box under ikonen ”Butik” och knappar in din köpkod. 

Du kan också höra av dig till Ålcom så aktiverar vi tjänsten åt dig. Därefter laddar du ner appen från App Store eller Google Play beroende på om du har en Apple produkt eller Android, sök på Ålcom IPTV. Du loggar in med ditt personliga lösen som du får på mejl eller sms. 

Med mobil IPTV kan du titta på läsplatta, mobil, eller dator – surfa till iptv.ax.

Du kan titta på tre enheter samtidigt. Appen går att använda i EU/EES och den fungerar på både iOS och Android. För att kunna använda appen måste du ha ett IPTV-grundpaket i botten.

Android
iOS

Mobil IPTV

Smart-tv

Om du har en Smart-tv som har stöd för vår app (LG WebOS, Samsung Tizen 2019-2024 och Android) behöver du ingen box utan kan ladda ner appen direkt på din Smart-TV. Alla grundkanaler syns inte på Smart-TV utan utbudet är detsamma som på Mobil IPTV. Om du vill se alla tilläggskanaler eller betalpaket behöver du en box. 

Du behöver inte köpa tilläggstjänsten Mobil IPTV för att kunna använda appen på en Smart-TV, den är gratis och har alltså ingen månadskostnad men du behöver ha ett IPTV-grundpaket i botten.