Beställ fiber

Att beställa en nyinstallation av fiber från oss till din fastighet är enkelt, fyll bara i vårt korta beställningsformulär så ringer vi upp dig.

Vid samtalet diskuterar vi hur fiberplaneringen ser ut på just ditt område och hur snabbt vi kan leverera. Vi går tillsammans igenom eventuell teknisk info och när du känner dig redo tecknar vi ett avtal.

Ja, jag vill göra en beställning av fiber från Ålcom.

Fiber

Fiberplanerade områden

Vi har egna fibernät på hela fasta Åland samt Föglö, Vårdö, Sottunga, Brändö och Kumlinge. Vi arbetar hela tiden med att bygga ut fibernätverket och flera nya bostadsområden är färdigt förberedda för fiberanslutning. 

Om du bor inom ett område som redan är fiberplanerat får du en enklare och förmånligare anslutning till fibernätet eftersom en stor del av arbetet redan är gjort. Men det går bra att beställa fiberanslutning även om ditt område inte är planerat. Hör av dig till oss så förmedlar vi dig till rätt kontaktperson.

Vad kostar det?

Priset kan variera från område till område, ta kontakt med oss för att få exakt pris för just ditt område.

Riktgivande priser för fiber hittar du i vår prislista

Fråga oss!

Har du fler frågor om fiber eller abonnemang? Kontakta oss på Ålcoms kundtjänst, Storagatan 6, tfn 23 500 eller e-post info@alcom.ax.

Fiber i skärgården

Vi har egna fibernät på Föglö, Sottunga, Brändö och Kumlinge. På Kökar levererar vi Ålcoms bredbandsabonnemang i Komins fibernät. Ta kontakt med oss för beställning! 

Fiberabonnemang (Brändö-Kumlinge Fibernät)

Fiberabonnemang Komin (Kökar)

 

Ångerblankett

Har du beställt fiber men ångrat dig, fyll i denna blankett och returnera den till oss.