Jobba hos oss

Jobba hos oss

Ålcom

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till jobb@alcom.ax

 

Sommarjobb med chans till förlängning

Just nu söker vi en medarbetare med intresse inom både ekonomi och kundtjänst

Inför sommaren söker vi en person som vill vara med som vikarie inom flera av våra avdelningar. Vi har behov av en person som bemannar vår telefonväxel, utför enklare kundbetjäningsfrågor samt sköter leverantörsreskontra. Rollen är bred och du blir snabbt i centrum av vår verksamhet både när det gäller administration men också genom att jobba med att svara kunden via telefon.

Vi söker dig som gillar att vara med där det händer, hanterar olika former av uppgifter men också är strukturerad och noggrann när det kommer till t.ex. reskontraadministrationen. Troligen är det bra om du har någon form av ekonomiutbildning men du kan också klara jobbet genom tidigare arbetserfarenhet inom liknande sysslor.

Jobbet är visstid mellan maj och augusti men det finns möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning så tveka inte att söka oavsett om du söker enbart sommarjobb eller en längre anställning.

Vi anställer löpande men senast den 26 april så skicka in din ansökan fortast möjligt till Marknadschef och avdelningschef för kundavdelningen Veronica Wolff. 

E-post: veronica.wolff@alcom.ax

Har du frågor:
Sabina Schauman (frågor om ekonomisysslor) tfn 018-525 320
Veronica Wolff (frågor om kundbetjäning) tfn 018-525 969