Jobba hos oss

Ålcom

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till jobb@alcom.ax

Jobba hos oss

Mariehamns Telefon

Mariehamns Telefon Ab äger och driver det trådbundna telenätet i Mariehamn, Järsö, Möckelö, Kalmarnäs och Föglö. Telenätet omfattar telefoni, VoIP, bredband, kabelteve och fiber. Som hälftenägare i Ålcom deltar vi aktivt i utvecklandet och driften av det åländska mobiltelefonnätet.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till kontor@mtel.ax

 

Ålands Telefon

Ålands Telefon är ett användarägt telebolag som har som målsättning att tillhandahålla ändamålsenliga, moderna och förmånliga teletjänster åt sina medlemmar och andra. Ålands Telefon grundades år 1910.

Ålands Telefon äger och driver det trådbundna telenätet på fasta Åland, (förutom Mariehamn), Sottunga och Vårdö. Ålands Telefons fibernät är redan väl utbyggt och byggs kontinuerligt ut för nya fiberbaserade tjänster till både privatpersoner och företag.

Tillsammans med Mariehamns Telefon Ab driver vi vårt gemensamma intressebolag Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom).

Tjänster som vi erbjuder själva, tillsammans med Ålcom eller från Ålcom är t.ex. fast telefoni, mobiltelefoni, fast och mobilt bredband, IPTV, kabel-TV, trygghetslarm, larmöverföring samt nationell och internationell trafik.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till rekrytering@altel.ax