Du är här

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Ålcom

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till jobb(a)alcom.ax

 

Mariehamns Telefon

Mariehamns Telefon Ab äger och driver det trådbundna telenätet i Mariehamn, Järsö, Möckelö, Kalmarnäs och Föglö. Telenätet omfattar telefoni, VoIP, bredband, kabelteve och fiber. Som hälftenägare i Ålcom deltar vi aktivt i utvecklandet och driften av det åländska mobiltelefonnätet.

Just nu söker vi en: GRÄVMASKINSFÖRARE

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att köra och ansvara för vår JCB traktorgrävare samt vår Volvo minigrävare med hytt. Arbetet innebär grävning av kabeldiken samt förläggning av rör, brunnar och skåp samt i viss mån stolpbyten. Arbetet är främst på vårt område men även hos Ålands Telefon.

Fysiskt arbete med rörläggning, kabeldragning och annat linjearbete förekommer.

Tjänsten är heltid och vi erbjuder förmånliga villkor till rätt person.

Du bör ha följande kvalifikationer:

Minst några års erfarenhet av grävarbete, gärna i samband med kabelarbete i stadsmiljö. Vi värdesätter att du är praktiskt lagd samt noggrann och omsorgsfull då grävning bland kablar i stadsmiljö kräver att man är uppmärksam och försiktig.

Ansökan med meritlista (CV) skickas till stefan.laine@mtel.ax senast 27.3.2022.

För eventuella frågor kontakta Stefan Laine tel. 27464 eller email stefan.laine@mtel.ax

 

Ålands Telefon

Ålands Telefon är ett användarägt telebolag som har som målsättning att tillhandahålla ändamålsenliga, moderna och förmånliga teletjänster åt sina medlemmar och andra. Ålands Telefon grundades år 1910.

Ålands Telefon äger och driver det trådbundna telenätet på fasta Åland, (förutom Mariehamn), Sottunga och Vårdö. Ålands Telefons fibernät är redan väl utbyggt och byggs kontinuerligt ut för nya fiberbaserade tjänster till både privatpersoner och företag.

Tillsammans med Mariehamns Telefon Ab driver vi vårt gemensamma intressebolag Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom).

Tjänster som vi erbjuder själva, tillsammans med Ålcom eller från Ålcom är t.ex. fast telefoni, mobiltelefoni, fast och mobilt bredband, IPTV, kabel-TV, trygghetslarm, larmöverföring, betalterminaler samt nationell och internationell trafik.

I Jomala på Hantverkargränd 1 har vi vårt kontor med kundbetjäning, teknisk sida och lager. I kundbetjäningen finns telekommunikationsutrustning till försäljning.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till rekrytering(a)altel.ax

 

 

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ålcoms öppettider

Butiken

Vardagar: 9.00 - 17.00
Lördag: 11.00 - 14.00

Support

Vardagar: 08.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Ekonomi & faktura

Vardagar: 9.00 - 16.00

Avvikande öppettider

Kontakta Ålcom

Växel

+358-(0)18-23 500

Support & Spärrtjänst

 +358-(0)18-22 222

Besök oss

Storagatan 6
AX-22 100 Mariehamn