Du är här

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till jobb (a) alcom.ax

Just nu söker vi en:

Redovisare - Moderskapsvikariat

Ålcom söker nu en redovisare för ett moderskapsvikariat under perioden april till 30.9.2021 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som brinner för ekonomi, redovisning och förstklassig service.

Dina arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Dagliga kundfrågor rörande fakturor och tjänster

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket eget ansvar, bra förmåner och trevliga kollegor. Du blir en viktig del i vårt ekonomiteam och får arbeta i en miljö där utveckling och framåtanda står i fokus.

För att trivas i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande och har lätt för att sätta dig in i nya datasystem och arbetssätt. Du är bra på att anpassa ditt arbete enligt varierande situationer och är bekväm med självständigt beslutsfattande. Erfarenhet av vårt ekonomisystem Lemonsoft är ett stort plus.

Tjänsten är på heltid eller deltid med placering i Mariehamn.

Din ansökan skickar du till jobb@alcom.ax senast tisdagen den 6 april 2021. Vi behandlar ansökningarna löpande och kan fatta beslut innan ansökningstidens slut. Om du har frågor kontaktar du vår redovisningschef Sabina Melander på 018-525 948 eller sabina.melander@alcom.ax

 

Systemadministratör

Vi söker dig som ser till att våra servrar och system fungerar på bästa sätt för att ge alla på Åland högklassiga kommunikationsmöjligheter. Du är en teknisk person som är idérik och drivande samt är bra på att kommunicera och samarbeta i en grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av flera av följande: Linux, Windows, Virtualisering, Nätverk, Databaser, Lagringslösningar, Backupper, Monitorering.

Arbetet är självständigt men samtidigt är det naturligt att du informerar både kunder och kollegor om relevant information. System som arbetsprocesser är under ständig förnyelse så det är viktigt att du trivs med förändring och att löpande vill lära dig nytt och utvecklas. Vi drivs av ett starkt kvalitets- och säkerhetstänk samt en strävan att standardisera, automatisera och effektivisera.

Om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att träffa dig. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till valter.ulenius@alcom.ax. Ansökningar behandlas löpande.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ålcoms öppettider

Butiken

Vardagar: 9.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Support

Vardagar: 08.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Ekonomi & faktura

Vardagar: 9.00 - 16.00

Avvikande öppettider

Kontakta Ålcom

Växel

+358-(0)18-23 500

Support & Spärrtjänst

 +358-(0)18-22 222

Besök oss

Storagatan 6
AX-22 100 Mariehamn