Du är här

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Ålcom

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Just nu söker vi en Systemadministratör

Vi söker dig som ser till att våra servrar och system fungerar på bästa sätt för att ge alla på Åland högklassiga kommunikationsmöjligheter. Du är en teknisk person som är idérik och drivande samt är bra på att kommunicera och samarbeta i en grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av flera av följande: Linux, Windows, Virtualisering, Nätverk, Databaser, Lagringslösningar, Backupper, Monitorering.

Arbetet är självständigt men samtidigt är det naturligt att du informerar både kunder och kollegor om relevant information. Såväl system som arbetsprocesser är under ständig förnyelse så det är viktigt att du trivs med förändring och att du löpande vill lära dig nytt och utvecklas. Vi drivs av ett starkt kvalitets- och säkerhetstänk samt en strävan att standardisera, automatisera och effektivisera.

Om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att träffa dig. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till IT-chef valter.ulenius@alcom.ax. Ansökningar behandlas löpande.

 

Mariehamns Telefon

Mariehamns Telefon Ab äger och driver det trådbundna telenätet i Mariehamn, Järsö, Möckelö, Kalmarnäs och Föglö. Telenätet omfattar telefoni, VoIP, bredband, kabelteve och fiber. Som hälftenägare i Ålcom deltar vi aktivt i utvecklandet och driften av det åländska mobiltelefonnätet.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till kontor(a)mtel.ax

 

Ålands Telefon

 

Ålands Telefon är ett användarägt telebolag som har som målsättning att tillhandahålla ändamålsenliga, moderna och förmånliga teletjänster åt sina medlemmar och andra. Ålands Telefon grundades år 1910.

Ålands Telefon äger och driver det trådbundna telenätet på fasta Åland, (förutom Mariehamn), Sottunga och Vårdö. Ålands Telefons fibernät är redan väl utbyggt och byggs kontinuerligt ut för nya fiberbaserade tjänster till både privatpersoner och företag.

Tillsammans med Mariehamns Telefon Ab driver vi vårt gemensamma intressebolag Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom).

Tjänster som vi erbjuder själva, tillsammans med Ålcom eller från Ålcom är t.ex. fast telefoni, mobiltelefoni, fast och mobilt bredband, IPTV, kabel-TV, trygghetslarm, larmöverföring, betalterminaler samt nationell och internationell trafik.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till rekrytering(a)altel.ax

 

 

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ålcoms öppettider

Butiken

Vardagar: 9.00 - 17.00
Lördag: 11.00 - 14.00

Support

Vardagar: 08.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Ekonomi & faktura

Vardagar: 9.00 - 16.00

Avvikande öppettider

Kontakta Ålcom

Växel

+358-(0)18-23 500

Support & Spärrtjänst

 +358-(0)18-22 222

Besök oss

Storagatan 6
AX-22 100 Mariehamn