Du är här

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till jobb (a) alcom.ax

Just nu söker vi:

 

Redovisare

Ålcom söker dig som brinner för ekonomi, redovisning och förstklassig service. Vill du vara med och utveckla, automatisera och digitalisera vår ekonomiavdelning ?

Dina arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra

  • Månatlig kundfakturering

  • Dagliga kundfrågor rörande fakturor och tjänster

  • Utveckling av system och processer

Vi ser även att du på sikt jobbar med moms, månadsbokslut samt årsbokslut.

Vi erbjuder dig ett brett och varierande arbete med mycket eget ansvar, bra förmåner och trevliga kollegor. Du blir en viktig del i vårt ekonomiteam och har goda möjligheter att själv påverka tjänstens utveckling och innehåll.

För att trivas i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse och goda kunskaper inom redovisning och vill aktivt delta i att utveckla och effektivisera system och arbetsprocesser. Du har förmåga att se till helheten och har lätt för att sätta dig in i nya datasystem och arbetssätt. Erfarenhet av vårt ekonomisystem Lemonsoft är ett stort plus.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Mariehamn.

Din ansökan skickar du till jobb@alcom.ax. Vi behandlar löpande ansökningarna. Om du har frågor kontaktar du vår redovisningschef Sabina Melander på 018-525948 eller sabina.melander@alcom.ax.

 

Systemutvecklare

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att utveckla webbapplikationer. Du kommer att förbättra och underhålla våra befintliga applikationer samt utveckla nya applikationer för företagskunder, privatpersoner och interna system. Du är en teknisk person som är idérik och drivande samt är bra på att kommunicera och samarbeta i en grupp.

Du har arbetat minst tre år med fullstack webbutveckling och känner väl till Java, Git, REST, JSON, HTML, CSS och JavaScript.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling av mobilappar.

Du kommer att arbeta med intresseägare över hela organisationen, från tekniker till säljare, för att utveckla och förbättra våra system varpå vi värdesätter god kommunikativ förmåga och att kunna driva hela utvecklingsprocessen från idé till slutförande.

Om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att träffa dig. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till valter.ulenius@alcom.ax. Ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef Valter Ulenius, valter.ulenius@alcom.ax eller +358 18 525 937.

 

Junior systemutvecklare

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering. Du kommer att få arbeta med ett flertal programmeringsspråk och bidra med nya tankesätt och lösningsförslag.

Du är ansvarstagande och tar gärna initiativ. Samarbete är självklart för dig.

Om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att träffa dig. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till valter.ulenius@alcom.ax. Ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef Valter Ulenius, valter.ulenius@alcom.ax eller +358 18 525 937.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Våra öppettider

Butiken

Vardagar: 9.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Support

Vardagar: 08.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Ekonomi & faktura

Vardagar: 9.00 - 16.00

Avvikande öppettider

Kontakta Ålcom

Växel

+358-(0)18-23 500

Support & Spärrtjänst

 +358-(0)18-22 222

Besök oss

Storagatan 6
AX-22 100 Mariehamn