Du är här

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Ålcom

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är ett telekommunikationsbolag inom Telefoni, Bredband och TV. Vi leverarar idag TV till 200.000 kunder i Finland, Sverige och på Åland. Våra kontor finns i Vasa, Jakobstad och på Åland. Vår kultur kännetecknas av högt tempo, mycket ansvar och en stark tro på ständig förbättring.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till jobb(a)alcom.ax

 

Systemutvecklare

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att utveckla webbapplikationer och känner väl till Java, Git, REST, JSON, HTML, CSS och JavaScript. Du kommer att förbättra och underhålla våra befintliga applikationer samt utveckla nya applikationer för företagskunder, privatpersoner och interna system. Du är en teknisk person som är idérik och drivande samt är bra på att kommunicera och samarbeta i en grupp. Våra kontor finns både på Åland och i Österbotten och möjligheterna att arbeta på distans är goda.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Play framework, Spring framework, DevOps, CI/CD eller utveckling av mobilappar.

Du kommer att arbeta med intresseägare över hela organisationen, från tekniker till säljare, för att utveckla och förbättra våra system varpå vi värdesätter god kommunikativ förmåga och att kunna driva hela utvecklingsprocessen från idé till slutförande.

Om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att träffa dig. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till IT-chef Valter Ulenius, valter.ulenius@alcom.ax. Ansökningar behandlas löpande.

 

Mariehamns Telefon

Mariehamns Telefon Ab äger och driver det trådbundna telenätet i Mariehamn, Järsö, Möckelö, Kalmarnäs och Föglö. Telenätet omfattar telefoni, VoIP, bredband, kabelteve och fiber. Som hälftenägare i Ålcom deltar vi aktivt i utvecklandet och driften av det åländska mobiltelefonnätet.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till kontor(a)mtel.ax

 

Ålands Telefon

 

Ålands Telefon är ett användarägt telebolag som har som målsättning att tillhandahålla ändamålsenliga, moderna och förmånliga teletjänster åt sina medlemmar och andra. Ålands Telefon grundades år 1910.

Ålands Telefon äger och driver det trådbundna telenätet på fasta Åland, (förutom Mariehamn), Sottunga och Vårdö. Ålands Telefons fibernät är redan väl utbyggt och byggs kontinuerligt ut för nya fiberbaserade tjänster till både privatpersoner och företag.

Tillsammans med Mariehamns Telefon Ab driver vi vårt gemensamma intressebolag Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom).

Tjänster som vi erbjuder själva, tillsammans med Ålcom eller från Ålcom är t.ex. fast telefoni, mobiltelefoni, fast och mobilt bredband, IPTV, kabel-TV, trygghetslarm, larmöverföring, betalterminaler samt nationell och internationell trafik.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in din cv och ett personligt brev till rekrytering(a)altel.ax

 

 

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ålcoms öppettider

Butiken

Vardagar: 9.00 - 17.00
Lördag: 11.00 - 14.00

Support

Vardagar: 08.30 - 17.30
Lördag: 11.00 - 14.00

Ekonomi & faktura

Vardagar: 9.00 - 16.00

Avvikande öppettider

Kontakta Ålcom

Växel

+358-(0)18-23 500

Support & Spärrtjänst

 +358-(0)18-22 222

Besöksadress
Storagatan 6
AX-22 100 Mariehamn
Postbox
PB 233
AX- 22 101 Mariehamn

Fo-nummer: 0747121-9