Mitel

Kommunikationsservrar - för dig som vill ha en egen växel!

MiVoice Office 400 serien består av tre kommunikationsservrar: MiVoice Office 415, MiVoice Office 430 och MiVoice Office 470. IP-servrarna står för alla telefonifunktioner och kommunikationstjänster. Till dessa erbjuds användaren ett brett spektra av IP-, digitala- och analoga telefoner samt integration av mobiltelefoner. IP-servrarna hanterar även förekommande operatörsanslutningar som ISDN, SIP och kombinationer med mobilitegration, vilket ger ett brett utbud och bästa prisbild utifrån kundernas behov. Alla tre kommunikationsservrarna har samma systemprogram och tillhandahåller samma funktioner.

MX-ONE uppfyller behoven hos många branscher och kunder när det gäller kommunikation och samarbete. Ingen bransch eller organisationstyp är främmande. I dag används MX-ONE i vertikala organisationer inom resor, transport, utbildning, tillverkning, hälsovård, räddningstjänst, allmän säkerhet, lokala myndigheter, finans, försäkringar, turism och mycket annat. Över 60 000 kunder i drygt hundra länder har installerat MX-ONE.

Lämna in en intresseanmälan till våra växellösningar.

MiVoice Office 400

MiVoice Office 415 och MiVoice Office 430 kan användas av mindre företag och organisationer med upp till 12 respektive 50 anställda. Båda systemen är modulära och har i princip identiska strukturer. MiVoice Office 430 har som standard fler anslutningar och totalt fyra utbyggnadskortplatser i stället för två. MiVoice Office 400 systemen är avsedda att installeras i ett 19-tumsskåp. MiVoice Office 415 och MiVoice Office 430 kan även väggmonteras.

MiVoice Office 470 är aktiverad för 36 användare. Kommunikationsserverns kapacitet kan utökas ända upp till 400 användare med en extralicens och upp till 600 användare i nätverkade miljöer. Inom ett nätverk som omfattar upp till 600 användare och 40 olika siter har samtliga tillgång till de kompletta tjänsterna hos kommunikationsservrarna inom MiVoice Office 400.

MiVoice Office 470 kan dessutom utrustas med en integrerad programserver som ger sömlös integrering av innovativa kommunikationstjänster i systemet, till exempel multimediekommunikation, Unified Communication (röst, e-post, video, chatt osv.) samt samarbetsfunktioner.

MX-ONE

MX-ONE solution erbjuder ett förstklassigt investeringsresultat till fler än 60 000 kunder i över 100 länder. Denna lösning har stark redundans och hög tillgänglighet. Med ett och samma system får du stöd för allt, från några hundra till över 500 000 användare. MiVoice MX-ONE används i ett flertal vertikala industrier över hela världen inklusive:

• Hotell och turism

• Utbildning

• Hälsovård

• Tillverkning

• Finans

• Offentlig sektor

Med MX-ONE har du möjlighet att gå från en sluten, leverantörsbunden miljö till en fullständigt öppen SIP och UCC-baserad miljö. Du kan välja mellan en virtuell lösning i ditt datacenter eller en molnbaserad SaaS-lösning (Software-as-a-Service).

Oavsett modell, fungerar kommunikationsprogrammen och affärsprogrammen tillsammans i en miljö som bygger på öppna standarder. Program som förenar dessa områden är helt avgörande för moderna företag som vill öka sin effektivitet och stärka sin konkurrenskraft, framförallt med tanke på att videotekniken utvecklas och har blivit en naturlig del av kommunikationen på en arbetsplats.

Dessutom uppfyller MX-ONE uppfyller de stränga säkerhetskraven hos finansinstitutioner, myndigheter och andra organisationer som fordrar ett starkt skydd mot intrång och säker kommunikation. MiVoice MX-ONE medföljer en rad inbyggda redundansfunktioner som tillgodoser olika kunders behov.

Användarguider för Mitel