Prenumerera på gästwifi

Har du en stor fastighet som tex en restaurang, ett hotell eller ett större område som tex en stugby och behöver täcka in ditt område med fungerade wifi för dina gäster, då rekommenderar vi tjänsten Freespot, du prenumererar då på ditt gästwifi från oss. 

Wifi som tjänst

Freespot från oss ger tillgång till ett gästvänligt nätverk med smidig internetaccess för besökarna som enkelt kan flytta runt i lokalen eller på området med sina enheter och förbli anslutna till nätverket. Dina gäster får ett enkelt och flexibelt sätt att kommunicera trådlöst med wifi-teknik.

Våra tekniker kommer till dig, mäter signalen och installerar accesspunkterna på rätt ställen. När allt är installerat och klart behöver du aldrig oroa dig för uppdateringar eller att hårdvaran ska gå sönder. Våra tekniker övervakar utrustningen, avhjälper fel och sköter uppdateringar. Går hårdvaran sönder kommer vi utan extra kostnad och byter ut den, (detta gäller för anläggningar som är öppna året runt). Ålcom äger utrustningen och driftar den, du som kund leasar av oss för en startkostnad och därefter en fast månadskostnad. Installation, underhåll och produkterna ingår. Kabeldragning och infrastruktur ingår ej då behövs oftas en elektriker. Varmt välkommen att höra av dig till oss för en offert.