Dstny

Underhållsfri teknik med vår molnbaserade växellösning

Vår växellösning är helt molnbaserad. Ni behöver alltså inte äga er egen teknik för att den ska fungera. Vi ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet hela tiden håller absolut toppklass så att ni själva slipper tänka på underhåll. Dessutom bestämmer ni helt vilka funktioner varje användare ska ha så att ni alltid kan vara säkra på att tekniken uppfyller varje medarbetares behov.

Växeltjänster

Öka och minska växeltjänsten efter behov

Den optimala uppsättningen av en molnväxel är flexibel och behöver anpassas så att den speglar företagets resa. Med våra villkor får ni full frihet att förändra användare, tjänsteutbud, prisplaner med mera under er avtalstid, så att ni hela tiden har rätt uppsättning. Ni slipper alltså slutfakturor när någon användare slutar eller går på föräldraledighet – och ni betalar heller aldrig för något ni inte använder. Vår lösning är helt oslagbar för säsongsbaserade företag och projekt.

Enkel att använda och installera

Vår växellösning är en av de mest avancerade på marknaden och samtidigt otroligt enkel att använda och implementera. En erfaren projektledare hjälper er från dag ett med utbildning, tips och råd som sätter era kunders upplevelse i fokus. Det spelar ingen roll om ni väljer en mobil anknytning, softphone eller bordstelefon – alla lösningar är lika användarvänliga.

Varje användare får en videoinstruktion som gör det enkelt för var och en att komma igång. För er administratör blir vardagen mycket enklare eftersom alla ändringar görs direkt via webben eller vår support.

Telefonilösning utan bindningstid

Vi har inga bindningstider, varken på våra användarlicenser eller våra mobilabonnemang. Det innebär att ni kan minska antalet licenser eller abonnemang efter behov och aldrig betala för något ni inte använder.

Skapa rätt image

Med rätt val av funktioner som välkomstmeddelanden, tonvalsmenyer, kösystem, svarsgrupper och schemalagda öppettider får ni rätt förutsättningar att bemöta alla som ringer på ett sätt som lyfter er som företag. Med en tonvalsmeny, även kallad IVR, får ni enkelt den inringande att känna sig välkomnad och gör det lätt för denne att orientera sig rätt genom olika knappval. Vill ni uppfattas som stora och globala eller snabba och lokala?

Ge kunderna service i världsklass

Ni få alla förutsättningar för att öka företagets NPS (Net promoter score). Genom att t.ex. låta era kunder skicka in supportärenden via valfri kanal där era handläggare kan hantera ärenden i ett och samma gränssnitt eller låta ett kundkort öppnas automatiskt vid inringning blir det inte bara enklare för era medarbetare. Ni kan också ge kunderna en god och personlig service. Vi hjälper er genom att integrera era andra IT-system.

Fast pris per användare och månad

Ni betalar ett fast pris per användare och månad så att ni slipper oväntade kostnader och bara betalar för det ni använder just nu. En tydligare överblick över era kostnader gör det lättare att hålla budget. Enkelt och effektivt.

Dstny – en lösning, ett nummer, en kontaktyta

Oavsett om du har en eller flera anknytningar har du ett och samma nummer. Ni ringer alltid varandra kostnadsfritt inom en och samma lösning och har bara en kontaktyta att hålla reda på för support. I alla anknytningsformer ingår:

  • Telefonbok för hela företaget
  • Kortnummer för internt bruk
  • Koppla samtal
  • Se linjestatus på kollegor
  • Hänvisningssystem
  • Logga in och ut ur svarsgrupper
  • Mina sidor på webben

Enkel eller avancerad svarsgrupp?

Beroende på vilka funktioner ni behöver för inkommande samtal finns det olika svarsgrupper att välja mellan. Ni betalar en låg månadsavgift per svarsgrupp och det finns ingen begränsning i antalet samtidigt inloggade agenter. Samtliga medarbetare ser de svarsgrupper de blivit tilldelade och kan enkelt logga in och ut med valfri anknytning.

Lämna in en intresseanmälan till våra växellösningar.

 

Frågor och svar FAQ

Vilka typer av olika anknytningar kan man ha i sin molnbaserade växeltjänst?

Du kan ha både fast och mobil telefoni i din molnbaserade växel. Du kan även ha en softphone i din dator anknuten till din växel.

Hur mycket internet-kapacitet krävs för att en molnbaserad växel ska funka?

Det krävs inte speciellt mycket kapacitet för att nyttja en molnbaserad växel. 200 Kbit per samtal krävs. Detta betyder att även om du har en låg kapacitet på 2 Mbit/s kan du ha 10 personer igång som pratar samtidigt förutsatt att linjen är helt dedikerad för växeln. Självklart med fullt bibehållen kvalité i samtalet.

För hur många användare lämpar sig en molnbaserad växel?

Det fina med en molnbaserad växel är att den är skalbar och flexibel. Eftersom den inte kräver någon dyr dedikerad hårdvara är den markant billigare att implementera än en fast växel. Därför passar en molnbaserad växel alla företag, oavsett om ni är 4 eller 40000 personer som jobbar där.

Vilka funktioner ingår oftast i en molnbaserad växel?

I en molnbaserad växel finns mängder av nyttiga funktioner. Självklart kan du ta emot och ringa ut samtal både från ditt fastanummer och ditt mobilnummer. Här kan du även koppla samtal, hantera din egna information och hänvisning. Allt detta kan du göra både i din softphone och din mobilapp.

I växeln kan ni skapa smarta svarsgrupper för att se till att kunden kommer till rätt person med rätt kompetens. Är man administratör kan man även hantera dessa grupper och hjälpa till att logga in och ur användare.