Bredbandsinformation

Med en fiberbaserad bredbandsanslutning från Ålcom får ditt företag, organisation eller offentlig förvaltning en snabb och driftsäker internetanslutning med kapacitet för många samtidiga användare.

Bredbandsinformation

En komplett tjänst

Företagsbredband är en komplett tjänst som kopplar ihop ditt lokala nätverk med Internet via en router som vi placerar hos er. Tjänsten ger full IPv4/IPv6-konnektivitet till internet, och är också ett måste om man själv vill tillhandahålla tjänster direkt på internet - t.ex. om man vill driva en egen webserver, epostserver eller liknande i sitt nätverk. Vi kan offerera anslutningar på upp till 10 Gbps. Om det är av intresse, hör av dig till våra företagsförsäljare på tel: 22 822

Tjänstenivåer

Företagsbredband erbjuds med flera olika tjänstenivåer (SLA). I de högre nivåerna erbjuds 24/7/365 övervakning och tillgänglighet, med möjlighet att direkt komma i kontakt med teknisk driftpersonal.

Domän och DNS

Vi förmedlar en ansökan om egen domänadress samt tillhandahåller DNS-servrar för era datorer. DNS är en av de grundläggande funktionerna på internet som översätter dator- och domänadresser till IP-nummer.

IP-adresser

Med Företagsbredband från Ålcom fås tillgång till publika IPv4 och IPv6 adresser enligt företagets behov.

E-post

Varje person i företaget behöver ett e-postkonto med personliga adresser.

Hosting

I vårt hostingcenter kan du som företag hyra in dig för att placera dina servrar i en trygg driftsmiljö. Kanske du behöver etablera geografisk redundans för era servrar? Vårt moderna hostingcenter ligger placerat invid vårt tekniska kontor i Jomala.