Tilläggstjänster Dstny Företag

Dstny:s tilläggstjänster öppnar upp avancerad funktionalitet och tilläggsmoduler till växeltjänsten. Skräddarsy lösningen efter just era behov och önskemål.

 

Överblicka samtalsflöden

Callboard är en tjänst som på en webbsida visar flöden för alla inkommande och utgående samtal till svarsgrupper. Informationen hämtas direkt i anknytningen i växeln och visas i realtid.

Läs mer om Callboardtjänsten:

 

Få koll på alla dina kollegor

Att söka efter kollegor är något av de vanligaste som finns på en arbetsplats, för att underlätta för medarbetaren är det också bra att kunna ha denna sökning på den plats där användaren befinner sig, t.ex. intranätet.

Läs mer om Gemensam Telefonbok:

 

Schemalägg framtida hänvisningar

Lägg in fasta veckomöten eller planerad semester på förhand och låt hänvisningarna synka automatiskt. På så sätt ser telefonister och andra medarbetare om du har ett pågående eller kommande möte inbokat i kalendern. Telefonisten behöver då inte koppla iväg några samtal i ovisshet utan kan ge den som hör av sig rätt information direkt om du är upptagen och när du kan nås igen. De vanligaste hänvisningarna via vår app fungerar perfekt i kombination med kalenderkopplingen.

Läs mer om Kalenderkoppling: 

 

Direkt- och gruppchatt i dator och mobil

Chattfunktionen går att använda både som en direktchatt mellan två personer och med flera deltagare som kan läggas till efter hand. Funktionen följer samma användningsområde oavsett gränssnitt (softphone och app).

Läs mer om Vassare internkommunikation med MiTeam:

 

Prenumerera på din drömrapport

Med systemet kan du skapa rapporter som är anpassade för din verksamhet, dina önskemål och behov. Naturligtvis kan du söka fram statistik utifrån önskade parametrar med olika tidsperioder, grupper och användare. Du kan sedan välja att spara dina valda parametrar och låta rapporten skickas automatiskt på utsatta tider till valda personer. Verktyget ger dig helt enkelt kontinuerlig koll på viktig statistik och viktiga nyckeltal.

Läs mer om Raports:

 

En telefon i din dator

Softphone gör både intern och extern kommunikation enklare. Du ser alltid om kollegorna är tillgängliga eller inte och kan på så sätt bemöta de som kontaktar er mycket effektivt och professionellt. De smarta funktionerna stärker det interna samarbetet på företaget och gör vardagen lite enklare och roligare.

Läs mer här Softphone: 

 

När du inte hinner svara själv

Vi svarar i ert namn, enligt ert manus och enligt de instruktioner ni anger. Våra telefonister har tillgång till precis samma information som era medarbetare och samma telefonistgränssnitt som ni själva. Därför ger vi också ett lika effektivt och professionellt bemötande som du själv skulle ha gjort. Vi kan sköta all hantering av era samtal eller en viss del. Oavsett hur behoven ser ut så har vi en lösning

Läs mer om Svarsservice: 

 

Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferens

Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar bara för ett vanligt lokalsamtal. Tjänsten har en fast månadsavgift för upp till 20 samtidiga deltagare som kan använda tjänsten obegränsat.

Läs mer om Telefonkonferens: 

 

Full kontroll på alla svarsgrupper och agenter

Utan riktigt bra information är det svårt att verifiera att man tar rätt beslut kring bemanning och förändringar inom sin kundservice. Att få kontinuerliga rapporter med sammanställningar som visar historiska data är självklart väldigt bra. Men det är precis lika viktigt att kunna se vad som händer här och nu. Genom att kunna se vad som händer i företagets svarsgrupper i realtid kan ni ta fler datadrivna beslut kring vad som krävs för att ta er kundservice till nästa nivå.

Läs mer om Wallboard: 

 

Få kontakt med potentiella kunder i realtid

Utan riktigt bra information är det svårt att verifiera att det är rätt bemanning i din kundservice. Det är väldigt viktigt att veta vad som händer just nu för att kunna ge bästa service. Tjänsten Web Callback, hjälper befintliga och nya kunder att få kontakt med er på ett bekvämt sätt. De slipper vänta i eventuella telefonköer då de istället kan begära att bli uppringda via ett enkelt formulär på er hemsida.

Läs mer om Webb Callback: 

 

Låt dina kunder slippa långa telefonköer

Virtual Phone Q ger dina kunder bättre telefonservice samtidigt som den avlastar support eller reception när belastningen är hög. Genom att den inringande kunden får lämna sitt telefonnummer slipper denne sitta fast i en telefonkö tills dess att någon av era agenter är tillgängliga. Dina agenter får även en lugnare arbetsmiljö då ni minimerar antalet ringande telefoner i bakgrunden. Välj mellan manuell eller automatisk uppringning.

Läs mer om Virtual Phone Q: