TV för flerfamiljshus

TV-lösning

Ålcom levererar idag TV till ca 160 000 hushåll vilket betyder att det finns bra redundans, du får alltså en säker TV-lösning. Vi har också en bemannad support dit hyresgästen själv kan höra av sig vid frågor eller problem Som fastighetsägare kan själv välja om du vill ha IPTV eller kabel-TV till din fastighet. Vi sköter om hela omkopplingen och ser till att hyresgästen får en bra upplevelse av bytet. Installationen vid övergången ingår. Tryck på knapparna ovan om du vill läsa mer om respektive TV-lösning. Vill du att vi tar kontakt med dig? Gör din förfrågan här:

Kabel-TV

En bekväm lösning där hyresgästen får behålla sin linjära TV och allt är som förut. Med kabel-TV får du vårt smallpaket samt TV3. Vi levererar vår kabel-TV via fiber till fastigheten och kan på så sätt säkerställa att signalen håller högsta kvalitet.
Läs mer om kabel-TV här. 

IPTV

IPTV är en modern och interaktiv TV-lösning. Med IPTV kan hyresgästen hyra filmer, spela in program eller ha mobil-IPTV, dvs se TV i mobil, på läsplatta eller dator var som helst på Åland. Hyresgästen kan själv plocka på tilläggspaket och tilläggskanaler helt enligt eget önskemål.
Läs mer om IPTV här.