Växeltjänster

Som företagare vill man bara att telefonin ska fungera! Det ska vara enkelt att använda, lätt att förstå fakturan och att få hjälp. Vi erbjuder en lokal kontaktyta för alla dina kommunikationstjänster som tar ansvar, är prisvärd och flexibel. Du kan välja mellan Dstny eller Mitel. 

Dstny 

Dstny är en mobil växellösning för företaget i farten med höga krav på funktion och flexibilitet. Du kan kommunicera effektivare på jobbet med vår smarta app. Med appen kan du enkelt se vilka som sitter i möte eller pratar i telefon (linjestatus). På samma sätt kan du själv sätta en statushänvisning så att andra kan se om du är i möte, på semester eller lunch. I appen kopplar du samtal direkt eller övervakat med en enkel knapptryckning och chattar med kollegorna, ser din samtalshistorik och mycket mer. Vi har också gjort det möjligt att ringa över Wi-Fi, så att du kan minska kostnaderna vid utlandsresor. Appen fungerar med iOS, Windows och Android.

Mitel 

Mitel är en fysisk telefonväxel med många moderna funktioner. Om ditt företag eller organisation kräver ett eget telefonsystem så kan vi erbjuda dig kraftfulla och driftsäkra system från Mitel, som är en världsledande leverantör inom telefonsystem. En av många fördelar med att ha ett eget telefonsystem är att du får ett skräddarsytt paket från start till leverans, det är dessutom den kontnadseffektivaste lösningen på lång sikt. Vi erbjuder även möjlighet till att teckna ett servicekontrakt med oss om du väljer ett eget telefonsystem från Mitel. Då sköter vi driften av ditt telefonsystem, tar backups och du får tillgång till våran tekniska driftsupport.

Lämna in en intresseanmälan till våra växellösningar.

Använder du tjänsten ”CMG-Office” för att koda din telefon eller ändra lista? Klicka då på länken nedan:

Access 2 CMG Office

Access 3 CMG Office