Mobil Backup

Fast eller mobilt, varför välja?

Hos oss får du både fast och mobilt bredband i samma lösning. Mobil Backup ger dig trygghet och redundans för ditt bredband. Denna tjänst lämpar sig speciellt för dig som är beroende av konstant uppkoppling tex för att din verksamhet använder kortbetalningsapparater. Oavsett vad som händer har ditt företag då alltid uppkopplingen i skick och din verksamhet är tryggt uppkopplad.

Att skaffa Mobil Backup kostar endast 4,95 euro/mån (exkl. moms). Går ditt bredband av någon orsak ner kopplas omedelbart tjänsten på utan några som helst avbrott för dig som kund. Det mobila bredbandet ingår i månadskostnaden, allt du behöver göra är att skaffa en 4G-sticka för 79€ och sen är du igång.

Mobile Backup är en mobil backup-lösning över ett 4G-abonnemang med 4G-sticka inkopplad i modemet. Ett mobilt bredband av typen Mobilt Bredband Företag - 1 GB Åland medföljer. För att kunna använda tjänsten behöver du ha ett sk CPE-modem. Om problemet är strömavbrott krävs att fibermodem, betalterminal och butiksdator skyddas av en UPS, så att enheterna får ström även vid kortare strömavbrott.

Låter detta krångligt? Inga problem, våra företagsförsäljare berättar gärna mer och ordnar din utrustning i skick så att allt fungerar för ändamålet, hör av dig på tel. 018-22 822.