Referenser Företag

Vi på Ålcom hjälper dig och ditt företag med helhetslösningar inom telekom och digitalisering. Ta kontakt med våra Företagsförsäljare (Daniel, Kjell eller Kitte) på tel: 018-22 822 eller mejl foretag@alcom.ax så diskuterar vi vad som passar bäst för just dig.

Här nedan listar vi referenser från några av våra företagskunder.

 

Björkkö

Vår personal är alltid på språng och det är därför extra viktigt att kommunikationen mellan oss fungerar, säger Johanna Björkvall, vd på Björkkö Ab. Vi har fått utmärkt hjälp av gänget på Ålcom med att implementera våra digitala lösningar och vi får alltid snabb och enkel support. Deras flexibla tjänster gör att vi har hittat ett upplägg som fungerar för just våra behov. Som egen företagare har man inte tid att fokusera på uppdateringar av system och hårdvara, allt detta sköts smidigt av Ålcom.

XL Bygg Simons Bygg och Trä

Ålcoms kunskap om digitalisering och mobila lösningar är oerhört värdefull för oss, säger Ulrika Simons, vd på XL Bygg Simons Bygg & Trä. Vi har från första början fått hjälp med allt som gäller både hårdvara, bredband, telefoni och allehanda digitala tjänster. Nu får vi all support på ett och samma ställe och det fungerar alltid enkelt och smidigt.

 

Ab Lantbruk

För oss på Lantbruk är det viktigt att kommunikationen med våra kunder fungerar. Ålcom sköter allt det praktiska med vår mobila växellösning och ger oss full support, det är enkelt och smidigt säger Mats Söderström, Säljare på Ab Lantbruk. Ålcom ser till att all teknik håller absolut toppklass så vi istället kan fokusera på vad vi gör bäst – att serva våra kunder.