Kabel-TV

Ny TV-lösning för huset

Kabel-TV till flerfamiljhus är en beprövad och trygg lösning för era hyresgäster, där kvaliteten på signalen förbättras avsevärt genom att vi använder fiber till fastigheten. Vi sköter om hela omkopplingen och ser till att era hyresgäster får en bra upplevelse av bytet. I kabel-TV lösningen ingår Small-paketet (+TV3) men hyresgästen kan enkelt beställa ett större grundpaket eller fler tilläggskanaler. Vill hyresgästen i stället ha IPTV som är en interaktiv TV-lösning där kunden kan spela in program eller hyra film så går det lika bra. Vill du att vi tar kontakt med dig, gör din förfrågan här: TV för flerfamiljshus

Installation ingår

Installation vid övergången ingår – Ålcoms tekniker gör vid behov installation och demo för dig, så att du får en enkel och smidig övergång till den nya TV-lösningen.

Support & Hembesök

All support tillhandahålls av Ålcom, hyresgästen ringer oss på telefon +358 18 22 222 eller mailar support(a)alcom.ax om de har några frågor eller problem. Supporten är öppen vardagar 8.30–17.30 och lördagar 11.00–14.00. Ålcom erbjuder även hembesök för att lösa eventuella problem (kostnad 49€). Ifall det visar sig vara fel på Ålcoms program- eller hårdvara debiteras ingen avgift. Vi ser det som positivt att alla frågor om TV riktas mot Ålcom som har lång erfarenhet av TV och bredband.

Kabel-TV

En bekväm lösning där hyresgästen får behålla sin linjära TV och allt är som förut. En stabil och trygg tjänst med möjlighet till större kanalpaket och tilläggskanaler. Vi levererar vår kabel-TV via fiber och kan på så sätt säkerställa att signalen håller högsta kvalitet. Vi levererar redan idag denna tjänst till totalt 160 000 hushåll och har mycket goda erfarenheter. Vi erbjuder flest TV-kanaler på Åland.

Kostnader

Grundpaket (Small +TV3) kostar för BAB 6,95€/lägenhet/mån, normalpris till slutkund är 10,25 euro per månad. 

Begär offert för just din fastighet, så skräddarsyr vi ett erbjudande till dig.

Övriga kanalpaket

Om hyresgästen väljer att köpa ett större grundpaket (Medium eller Large) eller tilläggspaket kommer hen att få faktura på dessa direkt från Ålcom med avdrag för sitt grundpaket (Small +TV3), de betalar aldrig dubbelt. Kunden beställer enkelt större grundpaket eller tilläggspaket direkt från Ålcom. Tilläggspaketen som finns för kabel-TV är Viasat, C More och Discovery. I de större kanalpaketen (Medium och Large) ingår nedstående kanaler utöver de som listas ovan som ingår i Small.

Grundpaket Small 6,95 €/mån
SVT1
SVT2
TV4
Barnkanalen
Kunskapskanalen
Eurosport 1
Discovery Channel
TLC
Euronews
France 24 English
YLE 1
YLE 2
YLE Teema & Fem
MTV3
MTV
Nelonen
Tv Viisi
Kuutonen
AVA
Sub
Star Channel
Jim
Liv
Frii
Ålandskanalen
Steel FM
Grundpaket Medium (inkl. Small) 14,95 €/mån
TV3
TV6
Animal Planet
Discovery ID
Discovery Science
Disney Channel
Eurosport 2
BBC Nordic
BBC News
Sky News
Bloomberg
Travel
National Geographic
Nickelodeon
Nick JR
Nicktoons
MTV 00s
V sport vinter
Grundpaket Large (inkl. Small & Medium) 21,95 €/mån
TV4 Fakta
TV4 Film
TV8
TV10
Nat Geo Wild
Extreme
Mezzo
Nautical Channel
Love Nature
Wild
HISTORY
History Channel
Nelonen Hero
Food Network
CNBC
FUEL TV
Al Jazeera
Ginx
Fight Sports
Axess TV
NHK World
Godare