Storegate Team för företag

Arbeta tryggare i ett svenskt moln

Storegate Team är en svensk lagringstjänst som erbjuder ett brett utbud av enkla molntjänster som gör det möjligt för företag att säkra, lagra, komma åt, dela och samarbeta med digital information var som helst, när som helst. Du kommer åt dina filer var du än befinner dig via din mobil och/eller läsplatta, eller en webbläsare på vilken dator som helst. Tjänsten inkluderar funktioner för att säkerhetskopiera, synkronisera, komma åt och dela/samarbeta med digital information. Inloggningen är alltid krypterad och du kan ställa in automatisk backup och synkronisering för utvalda mappar på din PC eller Mac.

Storegate Team erbjuder en rad molntjänster som till exempel:

  • Samarbeta, synkronisera och dela filer med rättigheter och versionshantering
  • Mobil åtkomst till filer via appar
  • Säker lagring av digital informaton
  • Synkronisering av data mellan flera datorer
  • Online Backup för dator och server
  • Möjlighet till att dela filer i en molnserver

Vad ingår?

För dig som är bredbandskund, har ett mobilabonnemang eller mobilt bredband hos Ålcom ingår det 5GB lagringsutrymme och tre användare. Du kan sen köpa till utrymme och användare för en månadskostnad. I Storegate Team ingår både automatisk backup på företagets dator och en synktjänst som synkar filer mellan olika datorer via en gemensam synkmapp. Alla lagrade filer går att komma åt från både webben eller mobilen.

Hur kommer jag igång?

Du aktiverar tjänsten från Ålcoms företagsportal eller genom att kontakta vår support. Appen Storegate laddar du kostnadsfritt ner från Appstore eller Google Play till din smarttelefon och/eller läsplatta. Mer praktisk information och hjälp hittar du på Storegates hjälpsidor. Läs mera på Storegates hemsida: https://www.storegate.com/se/?start=foretag

Läs vårt Storegate avtal här:

5 GB

1-3 användare
Kostnadsfritt

500 GB

1-3 användare
Utöka användare för 8,99€/mån
26,97€/mån