Kom igång med IPTV

Ålcoms IPTV förutsätter en bredbandsanslutning från Ålcom. Om du ännu inte har en så kan du givetvis skaffa den idag, läs mera här. För att använda tjänsten behöver du ha ett bredband Light eller Standard från oss. För att titta på HD-kanaler rekommenderar vi vårt Standardpaket som har en hastighet på 28/1 Mbps. Det du behöver göra för att kunna se på Ålcoms IPTV är att först välja vilket IPTV-paket du vill använda samt införskaffa en digitalbox avsedd för IPTV (denna kan köpas direkt av Ålcom eller av någon av våra återförsäljare). Det finns tre olika grundpaket att välja mellan, SMALL, MEDIUM och LARGE, samt ett antal olika IPTV-boxar (se längst ner på sidan) beroende på behov. Du kan sedan själv välja om du vill skräddarsy din upplevelse med våra tilläggspaket och tilläggskanaler som ger tillgång till sammanlagt över 200 kanaler. Vi erbjuder även utrustning för trådlös överföring av signalen mellan ditt bredbandsmodem och IPTV-box ifall du vill bli av med synliga nätverkskablar. 

Startkostnaden för Ålcoms IPTV är 49€. Månadskostnaden är från 6,95€ (beroende på val av grundpaket) och sedan tillkommer eventuella kostnader för tilläggspaket. Månadskostnaden är den samma oberoende av hur många olika TV-apparater (IPTV-boxar) man har i hushållet.

IPTV-fungerar också på mobila enheter som har operativsystem Android eller iOS. Vill du använda dig av den mobila IPTV-tjänsten så beställer du till den för 5 euro/mån (3 euro/mån för Ål inclusive kunder). Tjänsten kan beställas direkt i boxen eller via oss. Appen kan laddas ner via Google Play och App Store. Sök på Ålcom IPTV. Du får ett personligt lösen av oss på mejl eller sms och sen är det bara att logga in.

För att beställa Ålcoms IPTV tar du enklast kontakt med oss per telefon +358-(0)18-22222, per e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller kommer in till vår butik på Storagatan 6 (eller någon av våra återförsäljare).

Vilka digitalboxar stöds?

För att kunna se vår IPTV-tjänst behöver ha någon av följande boxar från oss:

Arris VIP1003

Arris VIP 1853

Arris VIP 2853

Arris VIP 1103

Arris VIP 1113

 

mobiliptv

JoomlaMan