Mobiltelefoni från ÅLcom Bredband från Ålcom IPTV från Ålcom

Beskrivning
Kanaler och kanalpaket
Pris och vad du behöver
Återförsäljare

Beskrivning

 Ålcom har levererat IPTV - digitalTV över bredband - till ålänningar sedan sommaren 2005.  Sedan dess har TV-tittare över hela Åland kunnat montera nera sina skrymmande parabolantenner och glömt allt vad kanalsökningar betyder.

tv iptv

IPTV från Ålcom ger dig precis vad ditt TV-tittande behöver!  Smidighet! Ett stort urval av kanaler! Högklassig bildkvalitet! Möjlighet att hyra film utan att du flyttar dig en centimeter från soffan! Inspelningmöjlighet! 

Kom in så berättar vi mera!

Kanaler och kanalpaket

Du kan välja mellan två grundpaket, IPTV Mini och IPTV Bas

IPTV Mini riktar vi till dem som endast behöver ett grundläggande utbud. Kanalpaketet motsvarar ungefär de marksända smedsbölekanalerna plus lite smått och gott. I aland.tv Mini ingår inte tjänsten SPIN

IPTV Bas är det kanalpaket som de flesta väljer.  Här finns det något för alla och envar! Sport, barnprogram, nyheter, natur och utforskning, serier, film, musik! Totalt ingår närmare 50 kanaler. Om något kommer som du inte har möjlighet att se, kan du använda dig av vår eminenta inspelningstjänst  SPIN

Om du tycker att kanalerna ändå inte räcker till, kan du utöka med något av våra kanalpaket. Klicka dig igenom menyn till vänster så ser du vad vi har att erbjuda! 

singing man

Pris och vad du behöver

Startkostnaden för aland.tv är 49 € och till det kommer en månatlig abonnemangskostnad baserad på vilket kanalpaket man valt.  Denna abonnemangskostnad är densamma oberoende av hur många digitalboxar man har i hushållet. 

För att kunna se IPTV måste man även ha en digitalbox avsedd för IPTV. Ålcom använder boxen Motorola 1853 och den stöder såklart knivskarpa HDTV-utsändningar. Du köper den direkt av oss eller någon av våra återförsäljare.

Motorola-VIP1853

Vi är dock inte riktigt klara ännu. Du behöver även ett ADSL-modem med inbyggd router för att få fram tv-signalen till digitalboxen. Vi säljer Inteno X5668, men du kan såklart även använda något av de modem vi sålt tidigare såsom Zhone 6212 och 6218.

Till sist behöver du såklart en bredbandsanslutning och som har tillräcklig bandbredd, dvs fart. Bredband Mini räcker inte riktigt till men  Bredband Light och uppåt ger vad du behöver!

Återförsäljare

Du kan skaffa IPTV från dessa återförsäljare:

  • Ålcoms affär, Storagatan 6
  • Ålands TV, Ålandsvägen 32
  • Mariehamns Kontorsmaskiner, Skarpansvägen 26 Mariehamn
  • Elgiganten, Norrböle
  • Ålands Telefonandelslag, Hantverkargränd Jomala
  • Expert Welander, vid S-market på Möckelö

iptv2 sm

LiveZilla Live Help

Ålands Telekommunikation Ab

Kontakta oss
tfn 018-22222
 
fax 018-17300
 
e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress

Butik och kundtjänst
Storagatan 6
22100 Mariehamn
Vardagar 9-17
Lördag 10-15

Kontor och fakturafrågor
Servicegatan 12
22100 Mariehamn
Vardagar 9-16
Vecka 31-32 är kontoret stängt
och frågor besvarar per e-post.

SERVICEKVALITET

Go to top