Skräddarsydda lösningar för ditt företag

Behöver ert företag eller annan gemensam organisation som kommun, sportförening eller dylikt se över er helhetslösning för mobiltelefoni, växel och bredband? Genom att se över och samla alla tjänster finns det möjlighet att spara kostnader och hitta nya lösningar som kan hjälpa er business att utvecklas och hitta nya intäktskällor.

Ålcom har produkter och tjänster anpassade efter just er verksamhet, stor som liten, och dessutom ett personligt bemötande. Vi vill erbjuda våra företagskunder det allra bästa och skräddarsyr din företagslösning inom bredband, telefoni och växelsystem. Ni hittar våra kontaktuppgifter här bredvid.

foretag new puzzle

Läs mer om våra exempellösningar för ett företag som liknar ditt, eller kontakta oss för att hitta en lösning som passar just ditt företags behov.

Det lilla företaget (1-5 anställda)

Som liten företagare eller enskild näringsidkare behöver du ha kontroll på dina kostnader och väljer därför en smart mobiltelefon och mobilabonnemang med fasta minuter och SMS inom Åland, Finland och Sverige till dina anställda. För att sköta företagets behov på kontoret väljer du bredbandslösning anpassad för småföretag, där det ingår modem och e-postadresser till alla i företaget. Totalpriset per anställd från 34 €/mån. 

 Det medelstora företaget (6-20 anställda)

Som ägare i det medelstora företaget behöver du och ekonomichefen ett större abonnemang än dina anställda och ni kombinerar därför ihop ett paket av olika mobilabonnemang. Dessutom ingår vår växeltelefonitjänst Flexitel som gör att ni kan ringa gratis internt och får då även tillgång till en egen app där de anställda berättar när de är på lunch eller sitter i möte. Totalpris per anställd från 34 €/mån. 

Det stora företaget (Över 20 anställda)

I det stora företaget gäller det att hitta smarta lösningar för den interna telefonitrafiken. Genom flexitel får ni kostnadsfria samtal inom företaget och avgiftsfri vidarekoppling till mobilen. Eftersom ni är många anställda på kontoret som samtidigt behöver använda Internet rekommenderar vi ett Bredbandsabonnemang med hög hastighet. Dessutom får ni tillgång till Ålcoms jour via mail eller telefon alla dagar mellan 8-16. Efetrsom det stora företagets behov varierar önskar vi att ni begär in en offert för er helhetslösning!

Restauranger, stugäare och hotell

Inom turismbranschen har du inte bara dina egna anställdas behov att se till utan även dina gäster. Du vill ge kunderna bra täckning och samtidigt erbjuda dem fri möjlighet att surfa när de är i närheten av dina lokaler med Ålcoms Freespot-lösning. Dessutom kan du välja att sända IPTV i alla rum. Priser från 30 € per månad. Kontakta Ålcom för en offert!

 

Självklart hittar vi de paketlösningar som passar just ditt specifika företag bäst. Kontakta oss så syr vi ihop ett bra paket.

 

 

JoomlaMan