Vårt erbjudande

Vi erbjuder helhetslösningar utgående från dina behov. När du samlar alla tjänster hos oss får du den smidigaste och förmånligaste lösningen. Vår fiberanslutning ger dig tillgång till det absolut bästa som finns på marknaden när det gäller bredand, tv, telefoni och andra digitala tjänster. Kontakta oss gärna om du bygger nytt eller renoverar, så kan vi hjälpa dig med lite tankar och ideer om hur du bygger det smarta hemmet med fiber från oss, kombinerat med andra funktioner och tjänster för att förenkla din vardag.

Våra bredbandsabonnemang för fiber

Vilken hastighet behöver du – välj bland våra abonnemang

 

 Fiberabonnemang  Hastighet   Pris/mån. 
 Bredband XS  2/2 Mbps  21,95€ /mån 
 Bredband S  20/10 Mbps  29,95€ /mån 
 Bredband M  100/20 Mbps  34,95€ /mån 
 Bredband L 100/100 Mbps  39,95€ /mån 
 Bredband XL 1000/1000 Mbps    84,95 € /mån*

 

*XL (1000/1000 Mbps) erbjuds inom vissa områden inom Mariehamn, Prestgården By (Jomala) och Godby (Finström). Kontakta oss eller Mariehamns Telefon eller Ålands Telefonandelslag för att kontrollera tillgänglighet.

 S-XL är abonnemang som är anpassade till IPTV-användning.

Framtidens tv redan idag – IPTV via Fiber

IPTV via fiber ger dig dig kristallklar bild och nya möjligheter med smarta funktioner som ReTV, Spin (Spela in i molnet), serieinspelning och filmuthyrning. Ett abonnemang fungerar i hela hushållet och du behöver inte fundera på att ställa in kanalplatser och annat krångel, du stöpslar i och så fungerar allt. Vi har idag Ålands största utbud av HD-kanaler 41st och totalt har du över 200 kanaler att välja bland. 

Fibertelefoni

Med IP-telefoni går alla dina samtal via fiberanslutningen. Du behåller ditt nuvarande nummer och kan ringa förmånligt till inhemska och utländska trådtelefoner, mobiltelefoner och servicenummer. Man kan ringa till dig från vilken telefonanslutning som helst precis på samma sätt som till din gamla traditionella telefon.

Övriga tjänster

Redan idag kan fiber användas till krävande tjänster som larm, lag­ring i moln och back-up funktio­ner.  Netflix och andra streamingtjäns­ter över Internet fungerar i hela huset.

Ål-Inclusive

För dig som har bredband, IPTV och mobiltelefoni från Ålcom erbjuds olika förmåner. Kontakta Ålcom på tfn 23 500 för mer information, eller läs mer på www.alcom.ax.

JoomlaMan