Mobilpaketet Allt-i-ett

Mobil par

Allt-i-ett är våra flexibla mobilpaket för dig som vill ha ett fast pris på samtal, sms och mobilsurf. Välj mellan Åland eller hela Norden och Baltikum. Nu även med 4GLäs mer

Mobilt bredband

mobild bredband

Har du en surfplatta eller annan enhet du vill använda när du befinner dig på stugan, bilen, båten eller när du är utomhus? Med ett mobilt bredband kan du surfa både hemma och utanför hemmet. Läs mer

Serieinspelning med SPIN

flicka2

Spela in (SPIN) är Ålcoms digitala bandspelare som ger dig möjlighet att spela in och schemalägga program och serier. Du kan alltså se på ditt favoritprogram när du själv önskar. Läs mer

Paris

NYA ROAMINGREGLER INOM EU

EU-parlamentet har fattat beslutet att roamingavgifterna skall bort fr.o.m. 15 juni 2017. I stort innebär detta att avgifter för samtal, SMS eller data är samma oberoende av var i Europa du befinner dig. Detta är riktigt spännande och perfekt för oss ålänningar som reser mycket. Vi arbetar nu för fullt för att skapa nya skräddarsydda abonnemang utgående från våra behov och resvanor.

Vår målsättning är att erbjuda abonnemang där du väljer hur mycket samtal, SMS och data du behöver. Hur våra nya abonnemang kommer att se ut och hur beslutet påverkar dig som kund återkommer vi till inom maj. En sak är dock säker, som den lokala operatören kommer vi även framöver att arbeta för det bästa alternativet för ålänningen.

viaplay

 

Har du något av våra Viasat-paket så får du motsvarande Viaplay-paket på köpet.

Du går själv in på Viaplays hemsida och fyller i Ålcom som leverantör samt dina uppgifter sen är det bara att börja titta.

https://signup.viaplay.fi/

SENASTE NYHETER

3 AUGUSTI 2016

4G-utbyggnaden fortsätter

Nu har vi utrustat Töftö- (Vårdö) och Smedsbölemasten (Sund) med 4G-teknik. Läs mera här! 

 

20 APRIL 2017

YLE Teema och YLE fem slås ihop

Den 24.4 mellan 04:00-06:00 kommer YLE att slå ihop YLE Teema och YLE Fem. Efter sammanslagningen kommer kanalen att heta YLE Teema & Fem. YLE Teema kommer att falla bort.

26 APRIL 2017

Gratis filmvisning

Den 25.4 kl 9.00 lanserar vi våra nya filmbibliotek C More Play och SF Anytime i våra IPTV-boxar. I samband med det bjuder vi på gratis filmvisning för alla våra IPTV-kunder fram till den 1 maj kl 00.00. Gå in under ikonen Filmer i din meny och klicka på filmen eller serien som du vill se. Tryck på köp, använd kampanjkod, skriv in koden tackålcom och välj ok. Efter det skriver du in din vanliga köpkod och sen är det bara att börja titta. Har du glömt din köpkod? Kontakta oss så får du en ny. Du får under denna period se på så många filmer och serier som du bara orkar. Glad Valborg önskar alla vi på Ålcom!

JoomlaMan